İstediğiniz film varsa bize buradan bildirebilirsiniz. Türkçe Dublaj & Türkçe Altyazılı hangi dili istediğinizi de belirtmeniz gerekmektedir.
Ahlat Ağacı Full HD izle (2018)
10
Sizin Oyunuz:
Oylama: 10 /10 (1)
6.7 IMDB Puanı 2 Yorum 1,831 Görüntülenme

Ahlat Ağacı Full HD izle (2018)

(2018)

Yönetmen:

Nuri Bilge Ceylan

Oyuncular:

Doğu Demirkol, Murat Cemcir, Bennu Yıldırımlar
Ahlat Ağacı izle Film Nuri Bilge Ceylan yönetmenliğinde Haziran 2018 de vizyona girmiştir. Filmin türü dram olup başrol oyuncuları Doğu Demirkol, Murat Cemcir, Bennu Yıldırımlar ve Hazar Ergüçlü'dür. Ahlat Ağacı Nuri Bilge Ceylan'ın 8.sinema filmidir. Ahlat Ağacı edebiyata ilgili ve yazar olmak hayali ile yaşayan genç bir adamın hikayesini anlatmaktadır. Bunun yan ısıra filmde taşra hayatı, yaşanan zorluklar, aşk ve beraberinde yaşanan acılar, sevdiğine kavuşamama ve yalnızlık konuları filmin ana temalarıdır.
Filmin konusuna gelince Sinan tipik bir Türk ailesi çocuğu olup edebiyat tutkunu olduğundan hayatı kitaplarla çevrilir. Tek amacı yazar olmak ve kitap çıkarmaktır. Fakat kitabını çıkarmak, kitap evi bulmak için verdiği uğraşların yanı sıra, aşkla tanışması ve aşık olduğu kızın başka biriyle evlendirilme baskısı gibi sorunlar eklenince Sinan kendini içinden çıkılamaz bir silsile içerisinde bulur.

Filmin Temelinde Yatan Nedir?
Sinan adlı edebiyat aşığı bir gencin öncelikle kendisini var etme savaşı ardından köy hayatında hiçbir zaman onaylanmamış babası ortamla ilişkileri ayrıntısıyla işlenmektedir. Karakterler iç dünyalarında yalnızdır, hayat içerisinde kendini bir yer edinme savaşı vardır ve filmin temelinde bu his seyirciye aktarılmaktadır. Ahlat Ağacı sahici karakterleri ile oyunculukları ile muhteşem bir performansla, baba-oğul çatışmanın en güzel görüntüleri ile çarpıcı diyalogları ile izleyiciye verdiği mesajları ile, çatışmalar, çıkar ilişkileri, toplumsal dışlanmalar ile ve Çanakkale'nin muhteşem görüntüleri eşliğinde çekilmiş bir filmdir.
Film bir hayat hikayesinin kesitlerinden oluşmuş, 3 saat boyunca etki altında alan bir dramdır. Senaryonun yazılması 9 aydan fazla sürmüştür. Film Çanakkale de çekilmiştir. Filmde felsefi konuşmalara ve alıntılara fazlasıyla yer verilmiştir. Bu durum bir sinema filmi için her zaman risk gibi görünse de Nuri Bilge Ceylan risklerin adamıdır ve her zaman ayakta alkışlanır.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Resimler
  • Özet & Detaylar

    Ahlat Ağacı Full izle

    Diğer Adları:

    Ahlat Ağacı izle

    Yayın Tarihi:

    2018

    Senaryo:

    Hakan Allen

    Ödüller:

    Gold

    Yapım Şirketi:

    TAFF

    Bütçe:

    2.000.000$

    Box Office:

    12.000.000$

    Etiketler

    :

    Resimler

    "Ahlat Ağacı Full HD izle (2018)" filmine ait 2 adet görsel bulundu.

    Yorumlar (2)